سبزیجات میکروگرین
این سبزی های کوچک شاخه های جوانی هستند که معمولا ۵ تا ۱۲ روز پس از جوانه زدن برداشت می شوند، زمانی که ارتفاع آن ها فقط چند سانتی متر است.
میکرو گرین ها از نظر طعم و مواد مغذی بسیار برتر هستند که غلظت مواد مغذی در برگ های میکرو گرین نسبت به غلظتی که می توانید در برگ های بالغ پیدا کنید بسیار بیشتر است.
مزایای میکروگرین
میکرو گرین ها به عنوان افزودنی های آشپزی برای بهبود بافت،رنگ،طعم و جذابیت مواد غذایی رایج شدند و به عنوان افزودنی های سالم به رژیم غذایی تبدیل شده اند.