گلخانه کشت عمودی
کشت عمودی زمانی است که محصولات در لایه های عمودی روی هم قرار میگیرند و بیشترین بهروری از حداقل فضا را فراهم می کند. تکنیک های کشت عمودی به دو روش هیدروپونیک و ایروپونیک انجام می شود.
در این نوع کشت آبیاری با روش بسته انجام می شود ،و مصرف آب تا ۹۵ درصد کاهش می یابد و همچنین به دلیل استفاده از سیستم های آبیاری نوین رشد گیاهان ۲ برابر بیشتر می شود.
مزایای کشت عمودی:
فضای کمتر مورد نیاز است
۲۰۰ متر گلخانه عمودی برابری میکند با ۲۰۰۰متر زمین ،مساحت زمین و مقدار سازه گلخانه به طور قابل توجهی کاهش پیدا می کند
تولید محصول ثابت در طول سال
کشت عمودی به شما این امکان را می دهد که عملکرد محصول ثابت تر داشته باشید با داشتن یک محیط کنترل شده از تلفات یا خسارت محصول جلوگیری می کند و همچنین به کیفیت و بازدهی محصول تأثیر چشمگیری می گذارد.
مصرف آب کمتر
باتوجه به چالش های آب که سال به سال بیشتر احساس می شود ، مصرف کمتر آب یکی از مزیت های مهم کشاورزی عمودی است . وتا ۲۵ درصد مصرف آب کمتری در مقایسه با روش های کشاورزی سنتی دارد.
تولید محصول کاملا ارگانیک
به خاطر محیط کنترل شده که مانع فیزیکی طبیعی برای دور نگه داشتن حشرات و جلوگیری از رشد قارچ می باشد باعث می شود از مواد شیمیایی یا افت کش استفاده نشود و محصول ارگانیک تولید شود.